40.22 3 -  1 Patrick Wamberg (Nikolai Loft)

2 seje sild.

Gentofte: 3 x 2 min.
Hvidovre: 2 x 2 min.

Så skulle vi møde Gentofte igen. Vi måtte jo se, om vi ikke kunne gøre det bedre end første gang vi mødte dem. Med hele 6 afbud så var det med en vis frygt, at vi kørte mod Gentofte. Heldigvis havde Gentofte også en del afbud, så holdene stillede med næsten lige mange spillere. Da vi mødte Gentofte sidst, tabte vi med hele 10 - 0 og vi var bagud med 5 - 0 efter 7 minutter. Selv om det ofte er svært, at få spillerne til at holde kæft, når vi skal have taktik før kampene, så var det ikke svært, at få pigerne til at forstå, at vi skulle have fart på skøjterne fra start hvis vi ikke skulle have store bank igen. Pigerne kæmpede så meget, at det ledte tankerne tilbage på de legendariske stævner i Odense og Århus sidste sæson. En rigtig "herrefight". Marianne fik pigernes første roughing-udvisning nogensinde, så der blev virkelig gået til stålet.  Vi fik kæmpet os til at klare 0 - 0 efter 1 periode og pigerne fik ros i pausen. Måske fik de lidt for meget ros, for allerede efter 34 sekunders spil af 2 periode kom Gentoftes første (lidt heldige) mål.

Lizette var anfører i dag

Nå, pigerne vågnede op igen og havde en del chancer for at score, men heldet var ikke rigtigt på vores side. Heldet var til gengæld med Gentofte: Da der kun mangler 12 sekunder af perioden ryger pucken under Hannah. Derfra hvor jeg stod, så det i hvert fald ud til, at den puck aldrig skulle havde været i mål. Bagud med 2 - 0 gik vi i omklædningsrummet. Vi fik lidt at spise og drikke. Og så var vi klar til 3 periode.
Endnu engang var vi vidner til, at pigerne kan overgå sig selv. 8 minutter før til fik Marianne kæmpet pucken i mål til 2 - 1. Nu skulle det rigtigt blive sjovt. Vi havde nogle chancer og pigerne påstod også, at vi faktigst havde pucken i nettet, men at den blev hevet ud igen før dommeren så det. - Ærgerligt. Vi kæmpede videre, men desværre for pigerne kunne Gentofte lave kampens flotteste mål 4 minutter før tid. Pucken sad helt oppe i hjørnet uden chance for Hannah.
Det kan godt være, at vi havde mange afbud til kampen, men de piger der mødte op, viste, at de alle har et stort løvehjerte og kan kæmpe og spille som et hold. Hvis vi kan spille sådan på søndag, så tror jeg, at Gladsaxe får store problemer med os.