Rødovre

13

0

(10-0) (1-0) (3-0)                          Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

00.54 1 - 0 Louise Itenov (Michelle Karvinen)
02.00 2 - 0 Mie Jensen (Christina Døj, Tine Perry)
02.32 3 - 0 Michelle Karvinen
02.52 4 - 0 Julie Schouboe (Meghan Mahoney
07.36 5 - 0 Josephine Svendsen (Michelle Karvinen, Josephne Asperup)
08.10 6 - 0 Louise Itenov (Michelle Karvinen, Josephine Svendsen)
09.29 7 - 0 Michelle Karvinen
10.34 8 - 0 Tine Perry
17.43 9 - 0 Louise Itenov (Michelle Karvinen)
18.23 10 - 0 Louise Døj (Bine Gade)
47.31 11 - 0 Charlotte Hansen (Julie Skovboe, Christina Døj)
50.06 12 - 0 Michelle Karvinen (Mie Jensen)
53.13 13 - 0 Louise Døj (Julie Schouboe)
54.33 14 - 0 Michelle Karvinen

Carsten fik heldigvis styr på tropperne mellem 1 og 2 periode.

Rødovre:  1 x 2 min.
Hvidovre: Ingen.

Er det kontaktlinserne dommeren leder efter?...for så kan vi bedre forstå, at der blev dømt som der gjorde :-)

Ja så var det altså udebanekamp imod de danske mestre fra Rødovre. Lad mig sige det med det samme: 1 periode var en katastrofe. Alt gik simpelthen galt. Jeg har kigget lidt på vores historiske resultater og vi skal helt tilbage til 29/2-2004 for at finde en kamp, hvor der er lavet, så mange mål imod os i en periode (Herlev lavede 11 mål imod os i 1 periode og kampen står stadig, som det største nederlag vi har haft....25-0). Efter at vi var bagud med 8-0 efter 10 minutter, så må jeg indrømme, at jeg var sikker på at en grim rekord lå på lur. Carsten fik heldigvis vækket pigerne og vi slap billigt med "kun" at tabe med 14 mål. Især 2 periode var flot, hvor Rødovre kun får lov til at lave 1 mål. I 3 periode var det som om, at kræfterne slap lidt op og her fik Rødovre 3 mål. Rødovre stillede med 3 kæder imod vores 2, så hvis pigerne var trætte, så er det til at forstå. Selv om det kan være nogle hårde kampe, med kun 2 kæder, så er jeg sikker på, at på længere sigt, så er disse kampe meget værdifulde.....vi bliver bedre og bedre for hver kamp vi spiller :-)

Isen blev brugt mest foran Kamillas mål - god træning :-)