Hvidovre

Gentofte J16.2

2

4

(0-1) (1-1) (1-2)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 6                Skudstatistik: 16-41  (5-13)(6-12)(5-16)

14.37 0 - 1 Nicolaj Rosenthal
26.27 1 - 1 Lindi Clementsen
35.31 1 - 2 Nicolaj Rosenthal (Magnus Poulsen)
46.19 2 - 2 Benjamin Röhl
51.29 2 - 3 Christian Thøgersen (Nicolaj Rosenthal)
54.35 2 - 4 Nicolaj Rosenthal (Victor Walbom)

Ny dommer til dagens kamp - Nogle af pigerne siger, at han er en flot fyr....når han høre dette, så kan det jo være, at han vil dømme for os en anden gang :-)

Skal vi snakke eller skal vi spille ?

Udvisninger:

Hvidovre: 4 x 2 min.
Gentofte: 1 x 2 min.

Dagens kamp imod Gentofte er sæsonens 3 opgør mellem disse hold...og for tredje gang taber vi desværre kampen. Igen var det et lille nederlag og denne gang har vi altså det ene point til 8½ minut før slutsignal. Det var vores mening, at pigerne skulle "spares" og drengene skulle bære det store læs i kampen (p.g..a at vi har en vigtig kamp i aften) - men desværre gik det ikke sådan. J 14 har også en vigtig kamp senere i dag og vores J 16 spillere blev kaldt til træning i 3 periode p.g.a. at de skal spille en vigtig kamp i morgen???? Pigerne blev altså ikke "sparret" men jeg er sikker på, at de er klar til aftenens kamp imod KSF: Vores piger er simpelthen i deres livs form med al den istid de får (både til træning og i kampene :-)