Hvidovre

KSF

2

2

(1-0) (0-2) (1-0)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 16                Skudstatistik: 17 - 26  (2-5)(6-12)(9-9)

10.40 1 - 0 Katarina Lund Nielsen (Jeanita Sørensen)
22.26 1 - 1 Ylva Schyberg (Cathrina Lassen, Camilla Osbæck)
29.41 1 - 2 Maria Andersen (Julie Gregersen)
58.56 2 - 2 Katarina Lund Nielsen (Katrine Ellegaard, Mie Augustsen)

Hvidovre har et nærgående forsøg.

KSF vandt dog skudstatistikken i dag.

Udvisninger:

Hvidovre: 1 x 2 min.
KSF: 1 x 2 min.

Ja kønt var det absolut ikke - Spillet må vel lige kunne komme OP i kategorien UTROLIGT RINGE. Jeg troede simpelthen ikke, at det var muligt at spille sådan. Jeg vælger at tro, at enten var det morgenens J 16.2 kamp der stadig "sad i benene" eller også må det havde været nerver. Største trøst er, at vi stadig ligger til at få 3 pladsen og at det er umuligt at spille så dårligt igen.
Vi kom ellers foran ved Katarina og umiddelbart efter kunne hun også havde bragt os på 2-0. I 2 periode havde Nynne et forsøg der også kunne være gået ind - men i stedet for 3-0 var stillingen pludselig 1-1. Vi nåede også at komme bagud og spillet blev meget nervøst. Da der mangler 2 minutter af kampen tager vi Kamilla ud af målet. Hun "mistede" kun 4 sekunder af kampen for det var lige præcis den tid, det tog at udligne. Dejligt med et utroligt vigtigt point. Nu har vi heldigvis 1 hel måned til de afgørende kampe begynder og jeg håber, at pigerne vil være med til at "gi´ den en skalle".

Taktik efter 1 periode....op med humøret piger. Vi ligger stadig nr. 3 - nyd det: Der er ikke noget, at være "bange for" det skal være sjovt at spille ishockey.