(2-1) (0-0) (2-1)              3 x 20 min.

Skudstatistik:  -   (17-2) (15-5) (16-5)

11.06 2 - 0 Josefine Jakobsen (Gosia Leszkowicz)
52.46 2 - 2 Lindi Clementsen (Katrine Ellegaard, Christina Døj)
57.53 3 - 2 Marianne Lygteskov
58.07 4 - 2 Josefine Jakobsen
29.37 2 min. Herlev

En af de flinke dommere holder øje med at vi ikke sender for mange spillere på isen.

Joy sender pucken i nettet til 2-1.

Herlev: 1 x 2min.
Hvidovre: Ingen

Det var med stor spænding, vi var taget til Herlev for at møde de Danske mestre. Efter vores superkamp imod Rødovre, så håbede man jo på, at vi kunne lave en overraskelse :-) Herlev startede kampen i et helt vildt tempo. Vi kunne slet ikke være med og der gik også kun 58 sekunder før det gik galt. Herlev fortsatte det flotte spil og midt i perioden bliver det så 2-0. Om Herlev gik ned i tempo eller om det var os, der efterhånden vænnede os til tempoet ved jeg ikke, men vi fik i hvert fald et par løse chancer. Joy reducerede kort før tid og nu håbede man igen på miraklet :-)
I 2 periode var Herlev igen spilstyrende, men vi fik da forsøgt os lidt ind i mellem. Ingen mål i denne periode og vi var klar til de sidste 20 minutter. Midt i denne periode topper Carsten holdet og allerede efter 2 minuttet får Lindi puttet pucken i kassen. Stor jubel og nu håbede man på, at de sidste 7 minutter skulle gå hurtigt. Vi fortsætte med at spille med 2 kæder og alt ser godt ud....indtil 2 minutter før tid. Herlev får lavet 2 mål på 14 sekunder og vi må se i øjnene, at vi har tabt kampen.
Ærgerligt at vi ikke kunne holde, men endnu en superflot kamp af pigerne. Nu har vi altså, på kun 1 uge, spillet uafgjort mod DM sølvvinderne og tabt knebent mod Guldvinderne. Jeg tror, at formen er ved at være der og så må vi håbe, at vi kan lave overraskelsen på onsdag når Rødovre kommer på besøg.