Herlev

3

4

Tilskuere: 569                                                                                                (1-1) (2-2) (0-1)              3 x 20 min.

03.48 2 min. Herlev
07.00 2 min. Herlev
10.33 2 min. Herlev
10.59 0 - 1 Marie Henriksen
15.00 1 - 1 Christina Døj (Josephine Svendsen)
21.14 1 - 2 Stephanie Couzin (Susanne Hougaard)
23.45 1 - 3 Maria Olausson (Stephanie Couzin)
31.22 2 min. Julie Gregersen
35.26 2 - 3 Mie Jensen (Josephine Svendsen)
36.17 3 - 3 Silke Lave Glud (Malene Frandsen, Julie Gregersen)
47.15 2 min. Malene Frandsen
48.34 3 - 4 Stephanie Couzin (Maria Olausson)

Hvidovre: 2 x 2 min.
Herlev: 3 x 2 min.

Udligning til 3-3 og kampen var igen helt lige.

Opvarmningen er i gang.

Kampen blev forsinket pga det ene mål skulle repareres.

Sikken en stemning i Hvidovre skøjtehal. Tusinde tak for den flotte støtte og opbakning gennem hele kampen. Det højeste antal tilskuere (569) vi nogensinde har spillet for havde fundet vej til den 3 og afgørende finalekamp.
I første periode virkede vores piger utroligt nervøse. Vi starter med at være i overtal 3 gange. Alle 3 gange lykkedes det Herlev, at presse vores piger så meget, at det ikke kunne ses, vi var i overtal. Helt galt går det, da Herlev kommer foran, selv om de er i undertal. Man stod næsten og håbede på, at Herlev ikke fik flere udvisninger, for vi var ikke gode i powerplay i dag. I slutningen af perioden får Christina udlignet.
Vi starter 2 periode med et par flot gennemspillede angreb og det virkede som om det var et "nyt" hold vi havde sendt på banen. Desværre går det hurtigt galt. Herlev får 2 hurtige mål, men når man kender vores spillere, så ved man, at de aldrig er slået før kampen er helt færdig. I slutningen af perioden får Mie reduceret til 2-3 og minuttet efter styrede Silke pucken i mål til 3-3.
3 periode er meget lige, men desværre er det Herlev, der lige har marginalerne på deres side og scorer periodens eneste mål.
Vi har tabt finalen, men kan se tilbage på vores bedste sæson nogensinde. Vi vinder SM. Vi vinder DM-kvalifikationen. Vi bliver nr. 2 i den svensk/danske turnering (efter Växjö) og bliver nr. 2 til DM. Jeg ved godt, at målsætningen (vi lavede for 10 år siden) der sagde DM senest 2010 ikke gik i opfyldelse. Vores hold har tidligere været 1 år efter målsætningen, men det blev der hurtigt rettet op på i den følgende sæson. Jeg håber, at alle vores spillere siger: Alle gode gange 3 og er klar til at vi næste år kan få revanche mod Herlev i vores tredje DM-finale.......og så kan vi jo også glæde os over, at vores supportere fik konstateret, at Hvidovre har de lækre piger :-)

3 - 3 og 3 periode skal til at begynde.

Vi er klar til at få vores sølvmedaljer.

Landstræner Denis Larsen og Dorthe Nøhr fra Danmarks Ishockey Union var der til at dele medaljer og pokal ud til toppen af dansk ishockey.

WWW.Al-bankliga.dk skrev nedennævnte på deres hjemmeside:

01-04-2010 06:21:08
Michael Søvsø

Xtra: Herlev vandt DM for kvinder

Efter en højdramatisk tredje og afgørende finale tog Herlev i aftes det danske ishockeymesterskab for kvinder og gentog dermed bedriften fra i fjor. Foran hele 563 tilskuere i Frihedens Idrætscenter vandt Herlev 4-3 over hjemmeholdet, og det var først 12 minutter før tid, at kampen blev afgjort.

Stephanie Couzin blev matchvinder med 4-3-målet, der var det eneste i tredje periode. Couzin blev i øvrigt en af den afgørende finales absolutte topaktører med to mål og en enkelt assist.

Kampen var så tæt som den overhovedet kunne blive. Herlev bragte sig på både 1-0 og 3-1, men Hvidovre kom igen, og var altså lige ved at vælte gæsterne af den danske trone. Hvidovre havde vundet den første kamp i serien med hele 7-0, mens Herlev vandt opgør nummer to med 3-1 og altså den afgørende match.

Herlev skrev nedennævnte på deres hjemmeside:

Femte DM til Hockeypigerne.

Frihedens Idræts Center var rammen om den sidste DM-finale for kvinder. Der var mødt 569 tilskuere for at se en meget lige og spændende kamp.

Hvidovre havde vundet 4 kampe i gennem sæsonen til Herlev,  tabt 2 (bl. a den anden finale i Herlev) samt en uafgjort (Play off i Odense), så det store spørgsmål var om Herlev var på vej.

Herlev lagde hårdt pres på Hvidovres unge spiller og fik stresset dem.  Det hårde pres de lagde, kostede 3 udvisninger, inden for de første 10 min. Men så havde de også fundet linjen fra en veloplagt dommer Ole Branalt, I det sidste box-play bragt Herlev sig foran med 1-0 ved Marie Linander Henriksen. Hvidovre kom lidt mere med i den sidste halvdel af 1.periode og fik udlignet efter 15 min ved Christina Døj. Skud på mål efter første periode var lige, 9-9.

Anden periode var dårligt begyndt før Herlev bragte sig på 2-1 ved Stephanie Couzin med Susanne Hougaard som assist .  Maria Olausson gjorde det til 3-1, et par minutter efter med Stephanie Couzin som assist. Det satte rigtig gang i alle Herlevs medrejsende fans med tromme og kompresser horn. Hvidovre kom stærkt igen og scorede to gang inde slut fløjt på mål af Mie Jensen og bare 50 sek. senere ved Julie Gregersen, 3-3. Skud på mål efter anden var 18-17.

Tredje periode. Nu skulle sæson lukkes, vi ville bare ikke give op så tæt på det femte guld  i træk. Cirka midtvejs i perioden får Herlev et power-play og får spillet pucken rigtig godt rundt til Stephanie Couzin, som med et godt slagskud fra blå linie, sætter den i mål til 4-3 med Maria Olausson som assit. Dette blev kampen sidste mål og dermed det femte Guld til Herlev i træk. Super flot af Herlevs ”gamle kvinder”.

Vi herfra vil ønske Hvidovre tillykke med sølvet og takker for nogen fantastiske kamp i sæsonen 2009-2010.

Danmarks Ishockey Union skrev nedennævnte på deres hjemmeside:

DM guld til Herlevs kvinder

Onsdag aften blev der kæmpet intenst om kvindernes DM guld i en fyldt og stemningsfuld Hvidovre Skøjtehal.

569 tilskuere havde fundet vej til den 3. og afgørende DM kamp mellem Hvidovre og Herlevs kvinder.

I en meget lige kamp trak Herlev det længste strå og vandt 3-4. Periodecifrene på 1-1, 2-2, 0-1, siger lidt om, hvor tæt kampen var.