45.35 1 - 5 Julie Gregersen (Josefine Persson)
56.09 1 - 8 Silke Lave Glud (Line Ernst)

Herlev: 3 x 2 min.
Hvidovre: 2 x 2 min.

Klar til kamp i Herlev.

Selvfølgelig tog Amalie straffeslaget.

Igen en storsejr over Herlev. Vi får en super start med mål i første minut og umiddelbart efter kommer vi yderligere foran. Det skaber ro og vi har kampen under fuld kontrol. I 2 periode glemmer vi vores defensiv flere gange og Herlev reducere til 1-2. Flere gange er Herlev tæt på at komme fri . En gang hvor de kommer fri er vi nødt til at begå et straffe som Herlev heldigvis ikke kan udnytte. 10 sekunder efter Herlev kunne have udlignet på straffet, scorer vi til 3 - 1 og så er der igen ro på kampen. I 3 periode giver Herlev lidt op og i kampens sidste minutter er der lige som om, vi kan score som det passer os. Flot sejr hvor vi lige har heldet på de rigtige steder. Havde heldet været med Herlev, så kunne kampen godt være gået anderledes og selv om vi har vundet de sidste 2 kampe over Herlev (med hele 26-1) så skal vi stadig passe på når det gælder i Aalborg.